عکس های بابک حمیدیان و همسرش
امسال موقع سال تحویل دو تن از مهمانانی که در برنامه عید حضور داشتند خانم مینا ساداتی و بابک حمیدیان بودند که خودشان معرفی کردند و گفتند که با هم ازدواج کرده اند
در زیر عکس های بابک حمیدیان و همسرش را مشاهده میکنید و بیوگرافی کامل هر کدام را برایتان شرح داده ایم
ازدواج بابک حمیدیان و مینا ساداتی
مینا ساداتی که متولد ۶۰ کاشان است امسال یک فیلم انتقادبرانگیز به نام ‘امکان مینا’ را هم در جشنواره داشت ضمن اینکه در ‘فروشنده’ اصغر فرهادی ایفای نقش کرده است.
بابک حمیدیان متولد ۵۹ تهران که اصالتا گیلانی است در جشنواره امسال علاوه بر ‘بادیگارد’ درام سیاسی-تاریخی ‘سیانور’ را هم داشت.
عکس های مینا ساداتی
عکس های جدید مینا ساداتی
عکس های جدید مینا ساداتی
عکس های جدید مینا ساداتی
بیوگرافی مینا ساداتی
مینا ساداتی در سال ۱۳۶۰ در تهران متولد شده و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته گرافیک از دانشکده هنرهای زیبا تهران و آموزشگاه بازیگری کارنامه میباشد.
فیلم های سینمایی مینا ساداتی
تنها در چند دقیقه سکوت (۱۳۹۳ بهاره صادقی جم)
هاری (۱۳۹۳ احمد انصاری)
عصر یخبندان (۱۳۹۳ مصطفی کیایی)
برف (۱۳۹۲ مهدی رحمانی)
مهمونی کامی[۱]
آفریقا (۱۳۹۱ هومن سیدی)
محمد در نقش آمنه بنت وهب (۱۳۹۰ مجید مجیدی)
خانه پدری (۱۳۸۹ کیانوش عیاری)
سعادتآباد (۱۳۸۹ مازیار میری)
عیار ۱۴ (۱۳۸۷ پرویز شهبازی)
زخم شانه حوا (۱۳۸۶ حسین قناعت)
مینا ساداتی این روز ها در حال بازی در فیلم تنهایی لیلا می باشد
سریال مذهبی اجتماعی «تنهایی لیلا» به کارگردانی محمد حسین لطیفی برای پخش از نخستین روز ماه مبارک رمضان آماده میشود و پیشبینی شده که تولید آن تا روزهای پایانی ماه مبارک ادامه داشته باشد.
«تنهایی لیلا» که همزمان به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی برای مخاطبان داخلی و خارج از کشور پخش شود، با بازی مینا ساداتی، بهروز شعیبی، اکبر زنجانپور، حسن پورشیرازی، آفرین عبیسی، نسرین مقانلو، برزو ارجمند، رضا رویگری، سعید داخ، بهادر زمانی، علی صالحی و … با حضور سام قریبیان و اندیشه فولادوند به تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی به سفارش مرکز فیلم و سریال معاونت برون مرزی تولید میشود.
محمدحسین لطیفی درباره علت پذیرفتن ساخت یک مجموعه مناسبتی برای ماه رمضان توضیح داد: بعد از عید نوروز میخواستم خودم را برای کارگردانی یک فیلم سینمایی آماده کنم. به دلیل شرایط جسمانیام و فشارهای ناشی از کارهای مناسبتی تمایلی به سریالسازی نداشتم اما وقتی فیلمنامه حامد عنقا برایم ارسال شد، فضای قصه مرا به ساخت این سریال ترغیب کرد. تهیهکننده این سریال از دوستان خوب من است و دعوتشان را پذیرفتم.
وی افزود: سالها قبل با سریال «صاحبدلان» و دو سال گذشته با مجموعه «دودکش» مهمان لحظههای افطار مردم بودم. اما با خواندن قصه «تنهایی لیلا» تصور کردم که جای خالی آن سالهاست که بین سریالهای ماه رمضان احساس میشود. این سریال اثری درخور شأن این ماه مبارک است نه به این معنی که سایر سریالها چنین ویژگی ندارند، بلکه به خاطر وزانت آن و بهخاطر ژانر مذهبی، اجتماعی است که به آن تعلق دارد. «تنهایی لیلا» صرفا نمایشی ساده از زندگی نیست بلکه به دنبال ریشههای خوبی و درستی است.
این کارگردان با اشاره به نزدیکی فضای «تنهایی لیلا» با «صاحبدلان» بیان کرد: «تنهایی لیلا» عطر و بویی از «صاحبدلان» را با خود دارد و به نوعی حال و هوای آن را تکرار میکند. خود من با خواندن فیلمنامه این مجموعه احساس کردم که به «سفر سبز» هم نزدیک است. از جنس «میوه ممنوعه» ساخته حسن فتحی است که هر یک از زمان پخش خود توجه بینندگان بسیاری را به خود جلب کردند.
لطیفی در پاسخ به این که آیا رگههایی از طنز در کار وجود دارد یا نه، ادامه داد: شخصیتهای شیرینی در متن سریال تعریف شدهاند اما نه به این معنا که با سریال طنزی رو بهرو باشیم. در واقع لحظاتی در این سریال وجود دارد که عین زندگی است.
وی با اشاره به فشار کاری و شتاب سریالهای مناسبتی عنوان کرد: فشار کاری برای ساخت مجموعههای مناسبتی به قدری زیاد است که شاید تنها فاصلهای سه یا چهار ساعته بین دو روز کاری وجود دارد؛ بنابراین وقتی این فشار کاری بر همه عوامل یک سریال تحمیل میشود، باید حرفهای خوبی برای در میان گذاشتن با بیننده داشت. حرفهایی که با لحظههای افطار همراه و هماهنگ باشد و علاوه بر آن باید آموزش را هم چاشنی کار کرد.
لطیفی دربارهی آخرین وضعیت تولید این سریال توضیح داد: در حال حاضر گروه کار خود را در منزل زرین (حسن پورشیرازی) و همسر او نسرین (نسرین مقانلو) دنبال میکند. تصویربرداری در این لوکیشن که در منطقه لواسانات واقع شده، تا دو روز آینده ادامه دارد. همچنین ۹۰ درصد لوکیشنهای ما در همین منطقه است. اندیشه فولادوند در نقش کتایون نیز جدیدترین بازیگری است که به گروه اضافه شده و شش روزی است که مقابل دوربین رفته است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد «تنهایی لیلا» بتواند در پایان دعای خیر مردم را بدرقه راهمان کند.
بیوگرافی بابک حمیدیان
بابک حمیدیان،متولد ۱۳۵۹ تهران و فارغ التحصیل رشته بازیگری با گرایش طراحی صحنه از دانشگاه آزاد است.سینما را در سال ۱۳۸۲ با بازی در فیلم (قدمگاه) آغاز می کند،ولی پیش از آن حرفه بازیگری را از سال ۱۳۷۹ در گروه تئاتر (بازی) به سرپرستی آتیلا پسیانی آغاز کرده بود.حمیدیان، درطول یک دهه فعالیت در سینما، تئاتر و تلویزیون، بسیار خوش درخشیده است و خود را به عنوان بازیگری توانا، انعطاف پذیر، با مطالعه و هنری، معرفی کرده است و نظر کارگردانان بزرگ سینما از جمله: بهمن فرمان آراء، محمد علی نجفی، پوران درخشنده، ابراهیم حاتمی کیا، احمد رضا درویش و … را به خود جلب کرده و باعث خلق نقش هایی به شدت سخت و ماندگار شده است.
عکس های دیده نشده بابک حمیدیان
عکس های بابک حمیدیان
حمیدیان، در تئاتر نیز بسیار خوب ظاهر شده است و با بازی در تئاتر (مکبث)نوشته ویلیام شکسپیر، برنده عنوان مهم و هنری ،مرد سال تئاتر در سال ۱۳۹۲ شد. جوایز متعدد و مهم بازیگری از جمله:جایزه منتقدان سینما در سال ۱۳۹۲ برای ایفای نقش (مراد) در فیلم (هیس دخترها فریاد نمی زنند) و جایزه سیمرغ بلورین نقش مکمل مرد از جشنواره فیلم فجر، برای ایفای نقش (شهید اصغر وصالی) در فیلم (چ) و ایفای نقش (ابن زیاد) در فیلم (رستاخیز). تمام این عناوین،همه و همه نوید بخش حضور جوانی قدرتمند و توانا درعرصه بازیگری است که به دور از حاشیه ها و ظواهر سینما، تلاش در خلق اثری هنری و ماندگاررا در دنیای بازیگری دارد.
بابک حمیدیان، خود را پرچمدار بازیگران بزرگ و ماندگار نسل های گذشته می داند و معتقد است پرچم هنر و بازیگری را که استاد عزت اله انتظامی به دست استاد خسرو شکیبایی و رضا کیانیان داده است،نگاه دارد و با افتخار، تمرین، تلاش و رنج با مسرت، به جوانان بعد از خود تحویل دهد، حمیدیان درحال اثبات کردن این مسئله نه تنها با زبان، بلکه با عملش است. آنچه که بابک حمیدیان را از دیگر بازیگران جوان و مطرح سینمای ایران متمایز می کند، نه بازی های خوب و متفاوتش است و نه کار با بزرگان سینما و نه جوایز بزرگ و مهمی که دریافت کرده، تفاوت وی ظرفیت بالای وی در انتقاد پذیری است.
بابک حمیدیان، خود را پرچمدار بازیگران بزرگ و ماندگار نسل های گذشته می داند
قسمتی از مصاحبه با بابک حمیدیان
تعریف بازیگری از نظر بابک حمیدیان چیست؟
بابک حمیدیان: بازیگری در تعریف نمی گنجد، بازیگری یک رفتار عمل گرایانه است. بازیگری، رنج آورترین مسرت دنیاست، نقش ها، بخش هایی از وجوه تو را با خود می کنند و می برند و قسمتی از فرهنگ سرزمینت می شوند. نقشی اگر قواید بازیگری را یعنی آن چیزی که تو از درون می گذاری تا به بیرون منتقل شود، داشته باشد، برای من از کف شویی و کف لیسی زمین شروع می شود تا نقش ابن زیاد بر روی اسب.کم بودن و زیاد بودن نقش، برایم مهم نیست، منظر نقش برایم مهم است.
پیرو کدام متد یا مکتب بازیگری در سینما هستید؟
بابک حمیدیان: با احترام و دانستن متد ها و تعاریف کلاسیک بازیگری، آنها را روی طاقچه می گذارم. بازیگری چیزی است که باید به ثمر بنشیند. مکاتبی چون (برشت)، (استانیسلاوسکی) و مکاتب بازیگری در تئاتر همچون (گرتوفسکی) و (میر هولد) که عوام نمی دانند و حتی نود و نه درصد بازیگران این سرزمین هم حتی از (میر هولد) اسم نشنیدند و دلیلی هم نداشته که بشناسند! چون در سینما با رابطه وارد شدند و متاسفانه هر کسی به اسم بازیگر دراین عرصه حضور دارد!
از سال ۸۲ که با «قدمگاه» در سینما دیده شدی تا الان روند رو به رشدی داشته ای، طبق نقشه جلوی می روی؟
بابک حمیدیان: خدا را شکر. قبل از «قدمگاه» یک تجربه ناقص در «مزرعه پدری» و تجربه چند تا اجرا با آتیلا پسیانی وجود دارد؛ یعنی قبل از اینکه «قدمگاه» پیشنهاد شود، یک سابقه چهار، پنج ساله بازی در تئاتر حرفه ای داشتم. به نظر می آید مسیر خیلی فرساینده ای بوده، چون اصولا این مدل خیلی دیربازده است و تو همواره کمین کرده ای تا وقتت برسد و بگویی: «خیلی خب؛ حالا من را ببینید.»
در تاریخ سینما ما نمونه زیاد سراغ داریم که زود به نتیجه رسیده اند ولی زمان ثابت کرده کسی که همان ابتدا روی عرش می رود الزاما، آن بالا نمی ماند. سینما الک خیلی بزرگی است و اگر مواظب خودت نباشی، همواره خطر افتادن تهدیدت می کند. هر سال هم که جلو می روم، فکر می کنم به چه ابزاری مسلط شوم که در این دایره بمانم.
بابک حمیدیان حرفه بازیگری را از سال ۱۳۷۹ در گروه تئاتر آغاز کرد