آموزش آشپزی

طرز تهیه کلوچه دارچینی

طرز تهیه کلوچه دارچینی مواد لازم :  کرم تارتار  ۲ قاشق مرباخوری  آرد  دو و سه چهارم پیمانه  جوش شیرین  یک قاشق مرباخوری  شکر  یک و نیم پیمانه  کره نرم ۲۲۶ گرم تخم مرغ ۲عدد دارچین ۲ قاشق مرباخوری شکر نصف پیمانه طرز تهیه کلوچه دارچینی: آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط […]

ادامه مطلب

طرز تهیه پاته مرغ و قارچ

طرز تهیه پاته مرغ و قارچ مواد لازم:  آرد سفید گندم  ۲۵۰ گرم  زرده تخم‌مرغ  یک عدد  کره  ۸۰ گرم  نمک  یک قاشق چایخوری  روغن زیتون  دو قاشق سوپخوری آب سرد چهار تا هشت قاشق سوپخوری (نصف پیمانه) مواد لازم برای داخل پاته :  سینه مرغ خرد شده  (یک سینه کامل)  هویج پخته و خرد […]

ادامه مطلب

طرز تهيه سالاد آلمانی

طرز تهيه سالاد آلمانی مواد لازم :  سيب زميني پخته  500 گرم  خيارشور  300 گرم  شويد ساطوري شده  یک چهارم پيمانه  خامه  نصف پيمانه  تخم‌مرغ آب‌پز چهار عدد آبليمو چهار قاشق سوپخوري نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه سالاد آلمانی :         سيب‌زميني،  خيارشورها و دو عدد از تخم‌مرغ‌ها را به صورت حلقه‌اي خرد […]

ادامه مطلب

طرز تهیه خورش کنگر

طرز تهیه خورش کنگر   مواد لازم :  گوشت ماهیچه گوسفندی  ۵۰۰ گرم  کنگر  ۲ کیلوگرم  پیاز داغ  ۳ قاشق سوپخوری  روغن  ۳ قاشق سوپخوری  آب لیموترش ۰٫۵ فنجان زعفران ۱ قاشق مرباخوری نمک و فلفل به مقدار لازم گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ کرده و ۳ […]

ادامه مطلب

تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى

تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى آماده سازی : 30 دقیقه پخت : 60 دقیقه مواد لازم جهت تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى برای 4 نفر : بال مرغ  2 کیلو گرم  ماست 200 گرم  پیاز بزرگ و رنده شده  1 عدد روغن زیتون  1/4 لیوان پودر سیر 1 قاشق چای خوری […]

ادامه مطلب

طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی

طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی آماده سازی : 15 دقیقه پخت : 40 دقیقه مواد لازم جهت تهیه تخم مرغ اسکاتلندی برای 4 نفر :  گوشت چرخ کرده  250 گرم  پیاز ریز رنده شده  1 عدد  نمک ، فلفل و آویشن  به میزان لازم  پودر سوخاری  1 پیمانه  تخم مرغ  6 عدد تخم مرغ 6 […]

ادامه مطلب

طرز تهیه رول ماهی

طرز تهیه رول ماهی هر مدلی که دوست دارید سرو کنید. به صورت خوراک یا با پلو، در هر دوحالت خوشمزه ست .     مواد لازم :  فیله ماهی 3  عدد رنده پوست لیموترش  1 قاشق چایخوری دلخواه جعفری برگ شده 1  پیمانه کنجد و بذر کتان 1  قاشق مرباخوری دلخواه  سیر تازه  1 […]

ادامه مطلب

طرز تهیه پتاژ فرمی یر

طرز تهیه پتاژ فرمی یر طرز تهیه پتاژ فرمی یر مواد لازم جهت تهیه پتاژ فرمی یر (برای 6 تا 8 نفر): هویج نگینی خرد شده  1 لیوان شلغم نگینی خرد شده 1 لیوان قسمت سفید تره فرنگی ، بریده شده به شکل حلقه نازک  1 لیوان  کلم برگ سفید نازک خلال شده  1 لیوان […]

ادامه مطلب

سرخ کردن ماهی شب عید

سرخ کردن ماهی شب عید این دو روش ساده در سرخ کردن ماهی شب عید طعم زیادی به ماهی اضافه میکند . مواد لازم: آرد  یک پیمانه پاپریکا  و زردچوبه  از هر کدام نصف چایخوری  پودر سیر  نصف قاشق غذاخوری  نمک و فلفل  به میزان لازم   طرز تهیه: بعداز شستن فطعات ماهی انها را […]

ادامه مطلب

طرز تهیه کلوچه خرما و گردو

طرز تهیه کلوچه خرما و گردو مواد لازم :  روغن مایع  110 گرم  شکر  25 گرم  مایه خمیر فوری  6 گرم  شیر ولرم  250 میلی لیتر  آرد  حدود 450 گرم وانیل 4/1 قاشق چایخوری مواد میانی :  خرما  250 گرم  گردو  150 گرم  دارچین 1 قاشق چایخوری زنجبیل  2/1 قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا […]

ادامه مطلب