کاشت مو به روش FUT چگونه انجام می شود ؟
از جمله مواردی که در زمینه کاشت مو باید به آن اشاره داشت؛ شناختن محلی در سر با نام بانک مو است. این محل بخشی از ناحیهی پشت سر را شامل میشود که بیشترین میزان فولیکول (تارهای) موی سر را شامل میشود.
این بخش در عمل کاشت موی FUT و دیگر روشهای کاشت مو، برای استخراج فولیکولهای قابل کشت در سر مورد استفاده قرار میگیرد و استفاده از آن در هر یک از روشهای رایج کاشت مو کاملا متفاوت است.
در کلینیک ساعی علاوه بر کاشت مو به روشFUT ، کاشت مو به روش SUT و کاشت مو FIT نیز به شما عزیزان ارائه میشود. در ادامه به بررسی همهجانبه کاشت مو FUT میپردازیم. در صورتی که پس از مطالعه این عنوان به پاسخ پرسشهای خود دست پیدا نکردید لطفا از طریق هر یک از راههای ارتباطی با پشتیبانی کلینیک ساعی تهران در ونک در ارتباط باشید.
مقدمهای بر کاشت مو به روش FUT
کاشت مو برای ریزش موی مختلف بنابر تشخیص پزشک متخصص امکانپذیر است. معاینهی تمامی عزیزانی که برای کاشت مو FUT دیگر روشهای کاشت مو اقدام میکنند، امری الزامی محسوب میشود که بر اساس آن مشخص خواهد شد که شخص از قابلیت استفاده از کدام شیوهی کاشت مو از روشهای کاشت مو FUT ، کاشت مو SUT یا کاشت مو FIT یا ترکیبی؛ برخوردار است.
در معاینه مشخص میشود که اصلا بانک موی شخص از توانایی لازم برای عمل کاشت مو FUT یا هر یک از روشهای دیگر کاشت مو برخوردار است یا خیر. اما بسیاری از افرادی که دچار ریزش مو و طاسی در نواحی سر هستند میتوانند با استفاده از هر یک از روشهای کاشت مو از جمله کاشت مو FUT به ظاهر طبیعی و عادی خودشان دست پیدا کنند.
مکانیزم و مزایای کاشت مو به روش FUT
در روش FUT کاشت مو با جراحی بانک مو و جداسازی نوار اهداکننده آغاز میشود.
پس از تزریق بیحسی موضعی، نوار بسیار باریکی از پوست سر از بانک مو جداشده و دو سمت ناحیه جراحی شده به هم بخیه داده شده و ضدعفونی میشوند. در مرحلهی بعدی، کار روی نوار اهداکننده بانک مو و جداسازی گرافتهای مو آغاز میشود. پس از جداسازی کاملِ گرافتهای موردنیاز برای پیوند و کاشت، کاشت مو FUT در ناحیه موردنظر آغاز میشود.
پس از تزریق بیحسی موضعی در ناحیه طاس یا کمپشت مو، مرحله سوم کاشت مو FUT آغاز میشود. ابتدا مانند روش SUT حفرههایی در نواحی طاس و کمپشت ایجاد میشود که پوست سر را برای پذیرش گرافت مو آماده میکند و سپس گرافتهای جدا شده از نوار اهداکننده تک به تک در سر کاشته خواهند شد. تعداد گرافت های پیوندی در هر جلسه از کاشت مو FUT بین ۱,۵۰۰ تا ۸,۰۰۰ عدد است.
تعداد تارهای موی قابل پیوند در کاشت موی FUT
موردی که باید پیش از هر چیز در نظر داشت این است که میزان ریزش مو و پرپشتی بانک مو در افراد مختلف متفاوت است و این مهمترین متغیرِ تاثیرگذار در تعداد فولیکولهای قابل کاشت در افراد مختلف است؛ اما همیشه در محاسبه هر چیزی، مقدار میانگینی وجود دارد که میتوان با اطمینان از آن یاد کرد.
مقدار میانگین تارهای موی قابل پیوند در هر جلسه از کاشت مو FUT از ۱۵۰۰ تار مو در یک جلسه آغاز میشود و تا حداکثر ۵۰۰۰ تار مو در هر جلسه از این روش قابل کاشت خواهد بود. باید به خاطر داشت که تعداد دقیق تارهای موی قابل پیوند در کاشت مو fut تنها پس از یک جلسه معاینه و دریافت مشاوره توسط پزشک مشخص خواهد شد.
مراقبت های بعد از کاشت مو
- استراحت در منزل تا ۴۸ ساعت پس از کاشت مو
- عدم تماس دست یا فشار آب شدید با ناحیه جراحی شده پس از کاشت مو
- پرهیز از دویدن و فعالیتهای ورزشی حداقل تا ۲ هفته پس از کاشت مو
- پرهیز از استحمام با آب پرفشار یا داغ پس از کاشت مو
- ماساژ بسیار نرم نواحی جراحی و کاشت در استحمام و شستشوی سر بعد از کاشت مو
- عدم استفاده از سشوار با باد داغ یا بالاترین درجه حرارتی روی ناحیه کاشت مو
- استفاده از کلاه مخصوص پانسمانی قابل شستشو، نرم و به اندازه کافی بزرگ (با هدف کاهش فشار روی فولیکولهای کاشته شده و ناحیه جراحی شده)
تعداد جلسات کاشت مو FUT
همانطور که پیشتر در معرفی روشهای کاشت مو به آن پرداختیم؛ تعداد جلسات کاشت مو ابتدا بسته به بررسی بانک موی سر شما عزیزان و سپس انتخاب شیوهی مورد نظرتان بستگی دارد.
هر چه از کمپشتی و ریزش بیشتری در موهای خود رنج ببرید، به تعداد فولیکولهای بیشتری برای کاشت نیاز خواهید داشت که در صورت بهرهمندی از بانک موی قوی، با استفاده از یک جلسه کاشت مو FUT امکانپذیر خواهد بود.
هزینه کاشت موی FUT
برخورداری از بخشهای کمپشت یا طاس بیشتر در سر، منجر به نیاز به فولیکولهای بیشتر برای پوشش این نواحی میشود؛ که این موضوع علاوه بر افزایش تعداد جلسات بر هزینهی پرداختی توسط مشتری نیز تاثیرگذار خواهد بود.
هزینهی میانگین خدمات کاشت مو در کلینیک ساعی برای هر جلسه حداکثر ۷ میلیون تومان خواهد بود. تعداد دقیق تارهای موی قابل پیوند، تارهای موی موردنیاز، تعداد جلسات و هزینه کاشت مو در کلینیک ساعی پس از جلسه اول معاینه، به اطلاع شما عزیزان خواهد رسید.
عوارض روش FUT
به طور کلی کاشت مو روشی ایمن و موثر است. ولی تمام روشهای درمانی پزشکی میتوانند عوارضی داشته باشند. عوارض کاشت مو به روش FUT عبارتاند از:
- تورم و قرمزی: تورم و قرمزی ناحیهی پیشانی و اطراف چشم یا حتی کبودی این نواحی در بین کسانی که کاشت مو انجام دادهاند شایع است. در بیشتر مواقع این مشکل در عرض چند روز برطرف میشود ولی ممکن است تا چند هفته نیز طول بکشد.
- درد یا بیحسی: یکی از عوارضی که تقریباً فقط در روش FUT مشاهده میشود، دردناک یا بیحس شدن ناحیهی بانک مو است. چون برای برداشت فلپ از بانک مو برشی در این ناحیه ایجاد میشود، ممکن است به اعصاب پوستی آسیب وارد شود. مهارت بالا جراح و اندازهی کوچک فلپ از جمله مواردی هستند که میتوانند از ایجاد این عارضه پیشگیری کنند.
- جوش و فولیکولیت: به التهاب فولیکولها، فولیکولیت گفته میشود که از عوارض نادر کاشت مو است. معمولا فولیکولیت خفیف است و به کمک کرمهای آنتی بیوتیکی برطرف میشود. با این حال احتمال وخامت و جدی شدن این التهاب وجود دارد و ممکن است به درمانهای قویتری نیاز باشد.
- خارش: یکی از عوارض طبیعی و ناشی از فرآیندهای التیامی پوست است. باید دقت کنید که خاراندن پوست سر میتواند باعث جدا شدن گرافتهای کاشته شده شود. همچنین ممکن است باعث ورود آلودگی به زخمهای در حال بهبودی و ایجاد عفونت شود.
منبع : www.saeeclinic.com